Overblijven

Kober kinderlunch

Overblijven moet leuk en gezellig zijn, net als thuis, maar dan met vriendjes en vriendinnetjes van school. Overblijven geeft kinderen de kans om tussen de middag rustig te eten, tot rust te komen, hun verhaal te vertellen of zich buiten uit te leven. De primaire taak van een overblijfteam is om simpelweg klaar te staan voor de kinderen. Om kinderen onder verantwoorde begeleiding zichzelf te laten zijn en ook rekening met elkaar te leren houden. Wij verzorgen, in nauwe samenwerking met de school, het overblijven. Een gezellige en ontspannen lunchpauze kan eraan bijdragen dat uw kind weer fris aan de middaglessen kan beginnen.

Aanmelden overblijven

Op de website van de Kober groep (www.kober.nl) vindt u via de locatiezoeker (zoeken op naam van de school) alle actuele overblijfinformatie. Ook vindt u hier informatie hoe u zich kunt aanmelden voor het overblijven en hoe de betaling is geregeld.

Meer informatie?

Bel (076) 5045605 of mail: serviceteam@kober.nl

Kijk ook eens op onze website www.kober.nl/overblijven voor inschrijven of het maken van een kijkafspraak.

 

BSO

Kober kindercentra: Alle ruimte voor ontwikkeling en leuk!

Zoekt u kinderopvang?

U wilt het beste voor uw kind en stelt hoge eisen aan de kinderopvang. Logisch.

Dus zoekt u een veilige plek
waar genoeg ruimte is om te spelen,
waar uw kind zich niet verveelt,
waar genoeg uitdaging is en volop ontwikkelingskansen zijn,
waar uw kind aandacht krijgt,
waar iemand is die liefdevol voor uw kind zorgt,
én waar uw kind het leuk heeft en graag naar toe wil gaan.
Kober kindercentra heeft zo’n plek voor uw kind!

Wij bieden

Goede, professionele kinderopvang voor kinderen van 0-13 jaar bij u in de buurt. U kunt kiezen uit:

  • Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kleine groepen met eigen vaste pedagogisch medewerkers. Naast natuurlijk veel aandacht voor een goede verzorging ook heel veel speelplezier.
  • Peuteropvang (2-4 jaar): In onze peuteropvang locaties is er volop ruimte voor samen spelen, knutselen, liedjes zingen, verhaaltjes voorlezen en educatieve activiteiten. Kortom: een goede voorbereiding op de basisschool.
  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): Opvang voor schooltijd, na schooltijd en/of in de vakanties. Een gezellige en vertrouwde plek om te spelen of te relaxen. Met heel veel leuke activiteiten zoals toneel, dans, sport, fotografie, kunst, enzovoorts. Altijd in de buurt van uw school.
  • Opvang door gastouders (0-13 jaar): Opvang bij een ander gezellig en gastvrij gezin. Kleinschalig en flexibel. Onze gastouders voldoen aan hoge eisen en worden door ons goed begeleid. Wilt u zelf gastouder worden? Bel ons dan!

Voor ieder kind

Bijna 10.000 kinderen maken gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kindercentra. Ook uw kind is van harte welkom. Wij rekenen graag voor u uit wat kinderopvang in uw situatie kost. Tot snel!

Bel: (076) 504 56 05 of mail: serviceteam@kober.nl
Kijk ook eens op www.kober.nl